Heb je een idee of onderwerp dat je graag uitgewerkt ziet op doek?
Laat een schilderij schilderen! Ik neem graag opdrachten aan.
Ook kan er een werk gemaakt worden naar aanleiding van een foto. Bij het maken van een opdracht van foto, is een duidelijke foto van belang, het liefst meerdere foto's. Soms maak ik eerst een of meerdere aquarellen als voorstudie om tot een goede compositie en kleurstelling te komen. Deze voorstudies zijn bij de prijs inbegrepen. Er worden verschillende ideeën uitgewerkt waaruit er dan in overleg één gekozen kan worden.
Zo ontstaat je eigen unieke schilderij.

Het is onmogelijk om, wanneer het gaat om een opdracht, nu al een prijs vast te stellen. Deze hangt immers af van de grootte van het schilderij en ook van het soort afbeelding.
De prijzen varieren van 50 tot 2000 euro. Graag informeer ik je persoonlijk over de prijzen en over alle mogelijkheden. In overleg komen we tot een overeenkomst. Er wordt met een opdracht begonnen nadat 25% van de overeengekomen prijs is aanbetaald.
Portretten in opdracht kunnen op alle afmetingen worden gemaakt en voorzien worden van een achtergrond die hoort bij de geportretteerde. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je vindt mijn gegevens op de contactpagina.

(in opdracht) Sam-Michelle

petrasmit.nl 2010